2019-03-21

Allt större behov av smart fordonsbelysning driver Strands produktutveckling. Nu lanseras ett portabelt och E-märkt varningsljus – en unik produkt på marknaden med praktisk batteriindikator.

– Ny teknik till rätt pris, beskriver Johan Carlos VD på Strands Fordonskomponenter AB.

Det nya varningsljuset har ambitionen att ersätta liknande belysning på marknaden – är bärbart, uppladdningsbart och E-godkänt enligt ECE R65. Lanseringen är en del av Strands varumärkesprofil – att ständigt utveckla smarta produkter som underlättar för användaren.

En smart batteristatusindikator visar tydligt hur mycket ström det är kvar och när det är dags att ladda. Varningsljuset laddas via 12-24V cigguttag eller 220V, och är optimalt för de tillfälliga transporterna som kräver E-godkända varningsljus.

Många användningsområden
Lampan är perfekt för väghållningsfordon, tungtransporter, entreprenad- och lantbruksmaskiner och bärgningsbilar. Även lämplig som en extra säkerhet i personbil för privatpersoner, exempelvis vid punktering och olyckor. Kan monteras med den inbyggda magneten eller sugkoppen och har tre olika blinkmönster: singelblixt, dubbelblixt och ett roterande läge.

Problemlösning
Den närmsta tiden har Strands Lighting Division presenterat flera produkter med smarta funktioner – arbetslampor med överhettningsskydd, portabla varningsljus med ljussensor-funktion och varningsljus med synkroniseringsbar ljusfunktion.

– Vi vill lösa våra användares problem och ställer oss alltid frågan hur vi kan förenkla för dem. Ny teknik och nya funktioner är en stor passion för Strands, avslutar Johan Carlos, VD på Strands Fordonskomponenter AB.

– PORTABELT
– UPPLADDNINGSBART
– SMART BATTERISTATUSINDIKATOR
– E-MÄRKT ENLIGT ECE R65
– MAGNET OCH SUGPROPP
– TRE OLIKA VARNINGSLJUSMÖNSTER

Läs mer här

Föregående nyhet Nästa nyhet