2021-04-12

Ett effektivt varningsljus som dessutom ger ett oslagbart helljus. Världsnyheten Siberia NightGuard från Strands Lighting Division är en unik multifunktionell lampa utvecklad för att förenkla belysningsbehovet och öka säkerheten för alla som arbetar längs vägarna.

Ingen liknande lampa har setts på marknaden tidigare. Night Guard beskrivs som en nattvakt med högsta pålitlighet. I formen av en LED-ramp möter lampan för allra första gången behovet av både varningsljus och extraljus. Passar både små och stora transportbilar – eller grävmaskiner. Kommer i fyra storlekar och monteras enkelt i fronten eller på taket. Samtliga modeller är E-godkända både som blixtljus och extraljus.

–Tveklöst en av de mest spännande lamporna vi har tagit fram. Helt unik i sitt slag. En enkel idé med en oslagbar säkerhet och multifunktion som förenklar vardagen för vägens hjältar, beskriver Johan Carlos, VD på Strands Lighting Division.

ALLT I ETT
Blixtljusen som löper längs rampens ovandel ger en kraftfull och effektiv varningsljusfunktion. Samtidigt täcker Night Guard även extraljusbehovet och levererar en optimerad, massiv ljusbild som kombinerar längd och bredd.

Monteringsmöjligheterna är många. Flera av den mindre storleken, 12”, kan exempelvis monteras på lastbilar, medan den större i 38” kan monteras på transportbilens tak. LED-ramp-utförandet gör den enkel att montera och är inte lika platskrävande som separata varningsljusramper och extraljus.

Finns tillgänglig på marknaden nu.

Läs mer om Night Guard här

Föregående nyhet Nästa nyhet