2018-10-02

Strands Fordonskomponenter AB fortsätter att växa – nu anställs Urban Vester, ny försäljningschef för Norden. Han kommer närmast från ABKATI där han byggt upp säljavdelningen under 10 års tid.

Strands Fordonskomponenter har funnits sedan 2002 och är på stadig frammarsch inom branschen för fordonsbelysning – med en försäljning på över 600 000 LED-arbetsljus och 60 000 LED-ramper per år. Produkterna säljs i över 30 länder och varumärket Strands Lighting Division är idag att betrakta som Europas snabbast växande varumärke inom sitt område.

– Vi växer och har ett behov att förstärka Strands-teamet med en försäljningschef för Norden. Det glädjer oss att det blev Urban Vester, som har en gedigen erfarenhet av försäljning inom vår bransch, säger Johan Carlos, VD på Strands Fordonskomponenter AB.

Urban Vester har tidigare varit ansvaring för försäljningen på ABKATI, och har under 10 års tid byggt upp den till en enhet med mycket goda resultat.

–Det känns spännande att vara delaktig i den framtida utvecklingen av detta nytänkande företag, samt att arbeta med Europas snabbast växande varumärke inom fordonsbelysning, säger Urban Vester.

——–

För mer information kontakta Urban Vester +46 (0)708 44 06 23

——–

Föregående nyhet Nästa nyhet