2022-05-05

Siberia Tail Light – en LED-ramp med fyra funktioner

Låt oss presentera Siberia Tail Light, en världsunik produkt på marknaden. Ett bakljus i form av en LED-ramp med fyra E-godkända funktioner – backljus, blinker, bromsljus och rött positionsljus godkänt som bakljus. En LED-ramp, redo att förändra marknaden med unika funktioner. 

Med Siberia Tail Light får du alla dina belysningbehov uppfyllda i en LED-ramp. En produkt med fyra funktioner – där varje funktion är lika viktig. backljus med 1900 lumen, blinker, rött positionsljus godkänt som bakljus och bromsljus i en mörkröd färg som gör att du sticker ut, både dag och natt.

Världsunik design

Siberia Tail Light är en helt unik produkt på marknaden. Designad för proffs och skapad av vår passion för produktutveckling. Den unika designen skapar stora möjligheter att montera produkten för olika ändamål. Installera Siberia Tail Light på ett snyggt och professionellt sätt med de medföljande sido- eller bakfästena som är specialgjorda för att passa med LED-ramper och ingår med en 2,5 m kabel. Perfekt att montera på fordonets stötfångare eller högst upp i hytten.

Multufunktionen förenklar installationen och passar också perfekt med andra produkter från Siberia-familjen så som Siberia Red Tiger och Siberia Red Panda. Produkterna skapar tillsammans ett unikt utseende på ditt fordon från alla vinklar.

E-godkänd och 3-års funktionsgaranti

Vi garanterar alltid synlighet, säkerhet och långvarig produkthållbarhet. Varje funktion är E-godkänd och kommer med Strands Lighting Divisions 3-åriga funktionsgaranti.

Kolla in Siberia Tail Light på vår Youtube-kanal här.

Föregående nyhet Nästa nyhet