2022-05-18

Siberia Low Rider – en LED-ramp i superslimmad design och fyra funktioner

Siberia Low Rider är den mest slimmade LED-rampen i Strands Lighting Divisions produktsortiment med en höjd på endast 3 cm och ett djup på 5 cm. En LED-ramp med fyra E-godkända funktioner – varningsljus och trippelpositionsljus. 

Idén med Siberia Low Rider är att ge dig en helt ny typ av LED-ramp i en klassisk Siberia-design i två storlekar. Välj mellan 10” och 30”. Du får fyra funktioner – ett varningsljus och trippelpositionsljus i en LED-ramp.

Super-slim design
Siberia Low Rider är för dig som vill sticka ut från mängden med en superslimmad design, skapad för att bokstavligen kunna monteras på hela fordonet. Höjden på endast 3 cm och djupet på 5 cm gör Siberia Low Rider till den i särklass mest slimmade LED-rampen i produktsortimentet – perfekt för både lastbilar och fordon.

Varningsljus och trippelpositionsljus
Med Siberia Low Rider får du en helt ny typ av LED-ramp med fyra E-godkända funktioner i en enda produkt. Varningsljus, perfekt för europeiska vägar och det mest avancerade trippelpositionsljuset hittills i Siberia-familjen med ett unikt sken. Välj mellan vitt, orange eller rött ljus.

Siberia Low Rider är enkel att montera och passar perfekt antingen framtill på fordonet, i mitten av grillen, på taket, på sidorna, fotstegen eller baktill. Spänningen på 10-32V DC gör Siberia Low Rider perfekt att montera på alla fordon som behöver ett varningsljus och positionsljus så som ATV, UTV, bilar och lastbilar eller släpvagnar, traktorer, entreprenad- och jordbruksmaskiner.

LED-rampen levereras med en 2,5 m skyddad kabel med separata kabeländar för att enkelt styra rampens olika funktioner. Du kan enkelt montera och synkronisera upp till fyra enheter. Det går också utmärkt att kombinera storlekarna. Bara din fantasi sätter gränser när det kommer till Siberia Low Rider.

E-godkänd och 3-års funktionsgaranti
De fyra funktionerna – varningsljus och trippelpositionsljus i vitt, orange och rött ljus är fullt E-godkända och kan monteras på olika positioner på fordonet beroende på vilket ljus du vill använda. Använd det vita positionsljuset framtill, det orangea som sidomarkering och det röda baktill. Oavsett vart du monterar Siberia Low Rider garanterar vi alltid synlighet, säkerhet och långvarig produkthållbarhet med vår unika treåriga funktionsgaranti.

Lär känna Siberia Low Rider på vår YouTube kanal här.

Föregående nyhet Nästa nyhet