2022-09-22

Siberia-familjen utökar med Siberia DRH 22”. En E-godkänd dubbelradig LED-ramp med inbyggd värmelins. Skapad för att ge dig maximal synlighet oavsett väder och väglag.

Siberia DRH är utvecklad för det kalla hårda klimatet.LED-rampens exklusiva kostym smälter perfekt in tillsammans med ditt fordon och skapar ett oslagbart helhetsintryck. Varje litet element är skapat för att få fram bästa möjliga prestanda oavsett väderförhållanden. Siberia DRH ger dig också Siberias unika positionsljus. Uttryck din stil och personlighet genom att välja mellan färgerna orange och vit.

Automatisk värmelins
Siberia DRH kommer med en inbyggd värmelins för att hålla snö och is borta från linsen. Funktionen är automatisk, startar vid 5°C och stängs av när temperaturen överstiger 5°C – helt utan manuell hantering av föraren. På sidan av LED-rampen tänds en lysdiod med ett orange ljus för att mäta temperaturen när du startar upp LED-rampen. Om det är 5°C ute förblir lysdioden tänd och om temperaturen överstiger 5°C stängs den av.

Enkel att montera
Baksidan på Siberia DRH är välvd och huset är designat för att monteras direkt på frontbågen. Enkel att installera med medföljande sido-och bakfästen, Siberia kabelsats proffs 1x DT-kontakt (art.nr. 270477), eller våra Siberia-fästen.

Använd Siberia DR klämfäste (art.nr. 809185) för att montera LED-rampen framför frontbågen, eller Siberias professionella universella fäste (art.nr. 270476), som passar perfekt till alla LED-ramper från Strands Lighting Divisions sortiment.

Läs mer om Siberia DRH här. 

Föregående nyhet Nästa nyhet