2018-04-18

Strands Lighting Division släpper en ny 140-sidig produktkatalog fylld med inspiration, nyheter och samtliga produkter i sortimentet. Det är den största kataloguppdateringen i varumärkets historia.

Den nya produktkatalogen ska återspegla Strands Lighting Divisions växande position på marknaden och har fått en ny tydlig design och layout med tilltalande imagebilder. Katalogen är årets andra utgåva och produkterna finns till försäljning hos någon av återförsäljarna som finns representerade över hela Europa. Katalogen ger full översikt över varumärkets breda sortiment med fordonsbelysning.

Varumärket är ett av Europas snabbast växande inom fordonbelysning. Produktutbudet består bland annat av extraljus, LED-bars, arbetslampor, varningsbelysning och sidomarkeringar/positionsljus. Belysningen säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Målet är att bli det ledande handelshuset inom branschen med marknadens bästa och mest omtyckta varumärken. All försäljning sker via distributörer, återförsäljare och OEM.

 

Föregående nyhet Nästa nyhet