Hero image

NBB - NORDISK BILBELYSNING

NORDISKA LAMPOR FÖR DET NORDISKA KLIMATET

Svensk design, kvalitet, säkerhet och lång livslängd. Ända sedan starten i Linköping 1992 har NBB varit engagerade i att realisera kundens specifika önskemål och utveckla extraljus som problemfritt hanterar det krävande nordiska klimatet. Det påfrestande vädret ligger oss nämligen extra varmt om hjärtat. Det är vårt ursprung som vi alltid återvänder till för att skapa belysning som uppnår högsta möjliga standard.

Image
KÖRUPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA MED NBB

Vår dröm har alltid varit att skapa det perfekta extraljuset. Och vi kommer närmare målet varje dag. Vår grundläggande drivkraft har alltid varit att låta fler människor öka sin säkerhet på vägarna. Oavsett om du kör i kylig snöstorm eller piskande regn. Nu och i framtiden. Vi söker inte kortsiktiga lösningar utan agerar alltid kompromisslöst. Drivkraften? Att få ut det mesta av allt. Vi vet nämligen att riktigt bra extraljus kan rädda liv. Vi vet också att riktigt hög prestanda skapar körupplevelser utöver det vanliga. Vi är NBB.

Image
NBB ÄR INTELLIGENT TEKNIK

Förutom användningen av förstklassigt material är den mänskliga handen vår mest värdefulla resurs för att skapa en genomtänkt helhet. NBB:s produkter är noga testade för att garantera kvalitet. Fukt, värme, vibrationer och extrema temperaturskillnader är några exempel på faktorer som kontrolleras.

Det kompromisslösa agerandet återspeglar sig även i NBB:s formspråk. Vi tror på hållbarhet. På harmonisk design som står sig över tid. På modeller som uppdateras med intelligent teknik och moderna funktioner, men som behåller sitt karaktäristiska och tidlösa signatur-utseende.