2018-11-01

Ett efterlängtat tillskott. Strands Lighting Division (SLD) kompletterar nu extraljussortimentet med karakteristiska Delta. En svårslagen utmanare med oval form och kantlös design.

LED-extraljus har blivit mycket populära på marknaden de senaste åren. Allt fler väljer LED-teknik framför xenon och halogen, tack vare fördelar som: kort upptändningstid, låg strömförbrukning, lång hållbarhet och låg värmeutveckling. Strands Lighting Divisions erbjuder ett brett sortiment LED-extraljus som nu kompletteras med Delta. Ett extraljus med oval form och kantlös ”infinity” design – utvecklad för ett krävande klimat.

– Exportmarknaden står för över 50 procent av vår omsättning och vi har fått många förfrågningar från kunder på den europeiska marknaden gällande just ett ovalt extraljus. Delta är framtaget i SLD:s unika design, funktion och kvalitet. En stilsäker, blivande klassiker som vi är stolta över att presentera, säger Johan Carlos VD på Strands Fordonskomponenter AB.

Kraftfullt ljus
Delta utlovar både kvalitet och kraftfull ljusprestanda. 8416 lumen och 1 lux på 430 meter. Extraljuset är E-godkänt enligt ECE R112. Dessutom har lampan ett tilltalande LED-positionsljus i den senaste tekniken. Positionsljuset är placerat i en linje, i lampans mitt.

– Oval form och kantlös design
– Kraftfull ljusprestanda – 8416 lumen, 1 lux på 430 meter
– E-godkänd enligt ECE R112
– Referenstal 25
– Positionsljus ”one line” i lampans mitt
– Tre års funktionsgaranti

—–

Titta på presentationsfilmen här
Läs mer om Delta 
här

Föregående nyhet Nästa nyhet