DISKRET, SOFISTIKERAD OCH KRAFTFULL.

Diskret, sofistikerad och kraftfull. Nästa nivå av arbetsbelysning är här. Vi har tagit utseendet och prestandan från Siberia LED-bar – och skapat arbetslampan Red Panda, som ger kraft likt ett extraljus. En av de mest kompakta och effektiva lösningarna på marknaden – styling som tar ditt fordon till en unik look. Lamptypen kommer ursprungligen från USA, där den snabbt har blivit en självklar spelare i belysningsutbudet.

Utvecklad för fordon som behöver en bred ljusspridning. Monteras med fördel i kombination med arbetsljuset Red Tiger, som även det har ett rött positionsljus. Fungerar också som ett utmärkt komplement till extraljus och LED-ramper på stora fordon. Passar perfekt för montage tillsammans med annan belysning från Siberia-serien.

Image
EFFEKTIV LJUSBILD

Ljusbilden kombinerar bredd och längd – optimerad för att passa den kompakta utformningen. Kan användas ensam eller i par. Oslagbart för att snabbt upptäcka rådjur, älgar och andra djur som kommer från vägkanterna.

KOMPAKT STORLEK

Den diskreta, kompakta utformningen gör lampan perfekt för användning där större belysning inte ryms. En riktigt kraftfull lampa som inte bör underskattas för sin lilla storlek. Ger 4800 teoretiska lumen och 1 lux vid 166 meter.

Image
DUO POSITIONSLJUS

Rött eller orange positionsljus. Välj vilken färg du föredrar. Det orangea ljuset kan anslutas till fordonets blinkers och det röda ljuset till positionsljuset. Kombinera flera lampor för olika uttryck och ändamål. Det orangea ljuset kan exempelvis användas vid sidorna och de röda lamporna i mitten. Endast din fantasi sätter gränserna för monteringsmöjligheter.

Kombineras med fördel tillsammans med Siberia Red Tiger som är ett backljus/arbetsljus i LED-rampsformat. Även det med rött och orange positionsljus.

 

ARTIKELINFORMATION

SIBERIA RED PANDA ARBETSLJUS LED
Art.nr 809206
Rek. pris: 899 SEK ex.moms
37W, 4800/2949 lumen, rött/orange positionsljus, combo-ljusbild.


Kontakta din säljare eller vår kundtjänst för förhandsbokning.
Första leveransen ankommer under våren 2021.
Först till kvarn!