MED SIBERIA RED FOX FÅR DU ALLT.

Byggd för att revolutionera hur kompletterande belysning fungerar och ser ut. En helt egen kategori av Side Shooter-arbetslampor är här. Med Siberia Red Fox får du allt. Den extremt breda och långa ljusspridningen, det kraftfulla varningsljuset och det karaktäristiska positionsljuset.

Image
ARBETSLJUS OCH VARNINGSLJUS

Den stora mängden innovativ teknik som Red Fox representerar lämnar ingen besviken. Den extremt breda och långa ljusspridningen tillsammans med den mycket effektiva blixtljusfunktionen gör Red Fox till en unik lampa. Blixtljusen är placerade längs lampans topp och botten för att ge dig maximal effekt. Allt-i-ett-lösningen förenklar installationen, eliminerar behovet av att montera flera olika lampor, samtidigt som ditt fordon ser mer tilltalande ut från alla vinklar.

DUAL POSITION LIGHT

Anpassa utseendet och välj vilken positionsljusfärg som är du. Välj den varma och intensivt orangea färgen som påminner dig om de vackraste av solnedgångar – eller ge ditt fordon en extra skjuts och välj den eldigt röda färgen.

Image
KOMPAKT STORLEK

Smidig och kompakt med oändliga monteringsmöjligheter. Montera den ensam eller i par. Off road och on road. På motorcyklar, på trappsteget till en lastbil, ATV eller UTV. Perfekt för alla fordon som behöver en extremt bred och lång ljusbild i kombination med en varningsljusfunktion. Kombinera med andra lampor från Siberia-serien för det perfekta helhetsutseendet.

KOMBINATIONSLJUSBILD

Med Red Fox minskar du risken för oväntade faror. Ljusbilden är lång och extremt bred. Dioderna på varje kortsida skjuter ut ljuset åt sidorna, vilket ger en 160° ljusvinkel. Red Fox ökar din säkerhet och synlighet maximalt genom att hålla ögonen på så mycket som möjligt i miljön du befinner dig i.

ARTIKELINFORMATION

SIBERIA RED FOX ARBETSLJUS LED
Art.nr 809125
Rek. pris: 1118 SEK ex.moms
41W, 8400/3583 lumen, rött/orange positionsljus, combo-ljusbild.


Kontakta din säljare eller vår kundtjänst för förhandsbokning.
Första leveransen ankommer under oktober 2021.
Först till kvarn!