Hero image

Om vi innan pratade om en banbrytande design i kombination med revolutionerande funktioner, tänjer Siberia Outlaw på gränserna och omdefinierar hur starkt en LED-ramp kan lysa. Siberia Outlaw är nämligen världens starkaste LED-ramp med 1 lux på 1466 meter. Matad med teknik, kunskap och utveckling i världsklass.

Familjen expanderar med Siberia Outlaw och är skapad för dig som vill sticka ut och som både vill se och bli sedd. Ljusbilden är optimerad och ger dig en bra bredd men också en oöverträffad längd på ljuset. Med 1 lux på 1220 meter eller 1466 meter beroende på LED-rampens storlek på 22” eller 32”. Siberia Outlaw upplevs inte som en skör stråle utan som en vägg av ljus. Formad av den bästa reflektordesignen, dioderna och kretskorten. Fulladdad med attityd och passion kallar Siberia Outlaw på dig som går din egen väg, som rör dig på ostörda vidder och som bestämmer dina egna behov.

Siberia Outlaw är en dubbelradig LED-ramp i typisk Siberia design med no edge-lins och med ett karaktäristiskt positionsljus. Med gul Strandslogotyp särskiljer sig Siberia Outlaw ytterligare från andra LED-ramper. Montering kan ske på sidan av eller bakom LED-rampen och kommer med klämfäste.

Siberia Outlaw har väldigt lite gemensamt med andra LED-ramper vad gäller kraften som ljuset skapar. Du skapar den perfekta sikten och ett oslagbart hjälpmedel på mörka vägar oavsett väglag eller temperatur. Det kan kännas som en utmaning att köra under dygnets mörka timmar men med Siberia Outlaw kan du se det som en inbjudan.

Läs mer om Siberia Outlaw här.