Hero image

SIBERIA NEXT LEVEL

ETT ARBETSLJUS ERSÄTTER FLERA

Siberiafamiljen expanderar. Strands Lighting Division presenterar Siberia Next Level som omdefinierar vad ett arbetsljus kan åstadkomma. Med ett arbetsljus, en installation och en garanti skapar Next Level en ny era för arbetsljus.

Siberia Next Level är ett kraftfullt arbetsljus du inte upplevt förut. Utformad som en LED-ramp och kommer i 11” och 38”. Next Level skapar ett konstant flöde av ljus vilket förenklar ditt arbete avsevärt. Siberia Next Level 11” är med sina 9200 lumen, skapad för att ge samma styrka som 4 standard 2000 lumen LED arbetsljus. Samtidigt som Siberia Next Level 38” med sina 32 000 lumen, är skapad för att ge samma styrka som 12–15 standard 2000 lumen LED arbetsljus.

Next Levels ljusbild är extremt lång, stark och bred. Men skapar också ett mjukt och dynamiskt ljus vilket ger dig bättre synlighet och tröttar inte ut dina ögon. Helt enkelt laddad med alla funktioner du behöver, i en enda lampa. Med slimmad design är den enkel att montera på sidan, bakåt och framför fordonet med Siberia-klämfäste (art.nr 809185), som har en universal passform och passar LED-ramper med en diameter på 58-70 mm. Förutom de iögonfallande estetiska effekterna, skapar Next Level trygghet för att du ska känna dig säker – hela arbetspasset.

Läs mer om:
11″ Next Level här.
38″ Next Level här.

Image
Image