Hero image

Release your dark side. Strands Lighting Division fortsätter att tänja på gränserna och presenterar en helt ny typ av belysningsserie. Dark Knight-serien är mörk och stilsäker, en exklusiv tolkning av din mest passionerade körupplevelse. Mörkt tonade linser, mörka materialval och komponenter – lampor för alla behov, samtliga fullmatade med extrem kraft och värdefulla funktioner. Kombinera dem som du önskar och skapa en enhetlig, sofistikerad look med passion i varje detalj.

Image
DARK KNIGHT INTENSE 9" EXTRALJUS LED

Den futuristiskt svarta riddaren, fullmatad med självförtroende. Dark Knight Intense är en hyllning till innovation och symmetri. Möt de djärva riddarögonen som gestaltas i form av det unika positionsljuset. Fascineras av hur mjukt ljusstyrkan övergår i full intensitet. Omfamna de avancerade belysningskrafterna och njut av den fantastiska natthorisonten. Framtiden är i dina händer.

– ALL-BLACK DESIGN
– DUO POSITIONSLJUS– VITT/ORANGE
– EXTREMT SLIMMAD
– AVANCERAD TIR-OPTIK

Läs mer här.

Image
DARK KNIGHT NUUK 14"/20" LED BAR

Tidlös elegans i varje detalj. Nuuk Black är utvecklad för att få ut det mesta av design, ljusstyrka och teknik. En modern uppdatering av Nuuk, som länge varit en favorit hos professionella förare världen över. Nuuk Black ger dig mer av allt du älskar. En eftertraktad elegans – mörktonad lins och svart hus. Fullmatad med kraft som ger dig exceptionella körupplevelser.

– MÖRKT TONAD LINS
– MASSIV LJUSSTYRKA

Läs mer här. 

Image
DARK KNIGHT IZE LED BAKLJUS

Dark Knight IZE LED är det nya svarta, en exklusiv tolkning av din mest passionerade körupplevelse. Den mystiskt svarta rustningen. Perfektion i varje liten detalj. Fullmatad med extrem kraft och revolutionerande funktioner. Din chans att leva ut din passion. En känsla av frihet, en känsla av att vara en ostoppbar Dark Knight.

– FYRA OLIKA VARIANTER
– BLACK-ON-BLACK DESIGN
– E-GODKÄNDA

Se hela serien här. 

Image
DARK KNIGHT PRESIDENT ARBETSLJUS LED

Upplevelsen som dina ögon väntat på. Maximal tillfredsställelse. Arbetsljusserien President är här för att ge gåshud. Här för att återuppfinna arbetslampan. Ljus och design i total symbios. Definitionen på innovation. Så mycket mer än en modern uppdatering av den klassiska Rock Solid-serien. Vi talar om en ny kategori arbetsljus.

– SUPERSLIMMAD DESIGN
-MÖRKTONAD LINS
-5 OLIKA MODELLER
-MED ELLER UTAN POSITIONSLJUS. FINNS I RÖTT ELLER ORANGE.

Läs mer om serien här. 

Image
DARK KNIGHT SLIM POSITIONSLJUS LED

Dark Knight Slim är serien som kombinerar stil med funktion. Den helsvarta rustningen. Den slimmade profilen. Perfektion som tar ditt fordon till nya nivåer ur alla vinklar. Den lilla svarta belysningsdetaljen som får stora saker att hända. Kör genom natten och upplev känslan av frihet, känslan av att vara en ostoppbar Dark Knight.

– BLACK-ON-BLACK DESIGN
– FINNS I 6 OLIKA VARIANTER. 

– KLART, MÖRKTONAT GLAS

– E-GODKÄNDA

Läs mer här.

Image
DARK KNIGHT VIKING POSITIONSLJUS LED

En exklusiv tolkning av din mest passionerade körupplevelse. Dark Knight Viking är här för att ta positionsljus och sidomarkeringar till nästa nivå av stil och säkerhet. Den helsvarta rustningen. Perfektion i varje detalj, varje vinkel. Den kraftfulla ljusstyrkan som ger dig trygghet i alla lägen. Kör genom natten och upplev känslan av frihet, känslan av att vara en ostoppbar Dark Knight.

– BLACK-ON-BLACK DESIGN
– TRE VARIANTER, VIT, RÖD, ORANGE.
– KLART, MÖRKTONAT GLAS
– E-GODKÄNDA

Läs mer här.