Hero image

En riktig gamechanger. Bättre prestanda. Mindre förbrukning. Utvecklad för elfordon. Vi är redo att bryta ny mark. Att ligga i framkant som första företag i världen att CO2-kompensera fordonsbelysning genom att plantera ett träd motsvarande 50 kg CO2 för varje såld Dark Knight Nuuk. Vi vågar gå först med ett konstant driv för att förändra marknaden. Vi börjar med Dark Knight Nuuk.

Dark Knight Nuuk är nästa generations LED-ramper. Redo att bryta ny mark, skapad för elfordon. En LED-ramp med ett sofistikerat utseende och passion i varje detalj. En full mörk look med mörk lins och supertunn design, som smälter in och blir ett med ditt fordon. Bättre prestanda. Mindre förbrukning. Perfekt för elfordon. Dark Knight Nuuk finns i tre olika storlekar, välj mellan 14”, 20”, och 30”. Alla modeller är E-godkända enligt ECE R7, R112 och står bakom Strands Lighting Divisions unika 3-åriga funktionsgaranti.

Denna LED-ramp är utvecklad med miljön, föraren och den optimala ljusupplevelsen i fokus. Ljusbilden skapar den perfekta balansen och ger dig ljus där du behöver det med 1 lux på 357 m, 452 m eller 481 m, beroende på storlek. Dark Knight Nuuk kommer i ett aluminiumhus och den mörka linsen är gjord av transparent PC (polykarbonat), ett extremt starkt material som skyddar dioderna från stenskott och väder. Det starka aluminiumhuset gör att LED-rampen står emot både salt och andra påfrestningar från det hårda nordiska klimatet.

Vila ögonen på Dark Knight Nuuks dubbla positionsljus. Välj mellan orange och vitt ljus. LED-rampen är enkel att montera med sido- eller bakfästen, speciellt gjorda för LED-ramper. Beroende på storlek får du en 0,5 m kabel med DT-4-anslutning för storlekarna 14″ och 20″ och en 2,5 m kabel för 30″. Välkommen till framtiden. Redo att bryta ny mark och vara i ledande position för en grönare planet. För en friskare planet.

Image

FRAMTIDENS DESIGN

Dark Knight Nuuk kommer i en unik kostym med en sofistikerad mörk look med passion i varje detalj. Supertunn design utan kant, nästan osynlig när den blir ett med ditt fordon. En perfekt matchning för elfordon.

E-GODKÄND OCH 3 ÅRS FUNKTIONSGARANTI

Vi garanterar alltid synlighet, säkerhet och långvarig produkthållbarhet vid användning av belysning från Strands Lighting Division. Dark Knight Nuuk är E-godkänd enligt ECE R7, R11 och står bakom Strands Lighting Divisions unika 3-åriga funktionsgaranti. Alltid med din synlighet och säkerhet i fokus.

BÄTTRE PRESTANDA, MINDRE FÖRBRUKNING

Dark Knight Nuuk är en riktig gamechanger. En LED-ramp designad för elfordon, utvecklad med miljön, föraren och den optimala ljusupplevelsen i fokus. Ljusbilden skapar den perfekta balansen och ger dig ljus där du behöver det som mest. Bättre prestanda, mindre förbrukning.

Image

UTVECKLAD FÖR EL-BILAR

Dark Knight Nuuk 14″ påverkar räckvidden med endast 6,3 km.
Om du konstant har på ditt extraljus, minskar det batteriets räckvidd med endast 1,28% eller 6,3 km.

Dark Knight Nuuk 20″ påverkar räckvidden med endast 3,9 km.
Om du konstant har på ditt extraljus, minskar det batteriets räckvidd med endast 0,8% eller 3,9 km.

Dark Knight Nuuk 30″ påverkar räckvidden med endast 2,7 km.
Om du konstant har på ditt extraljus, minskar det batteriets räckvidd med endast 0,55% eller 2,7 km.

Uträkningen är baserad på en Tesla Model 3, 75 KWh batteri, av tillverkaren angiven räckvidd 491 km, 10°C yttertemperatur, körning på landsväg med snitthastighet 80 km/h, total restid 6,1 h.

Image

CO2-KOMPENSATION

Vi vågar gå först med en ständig passion för att förändra marknaden. Att ständigt utvecklas och ta ansvar för vår miljö. Det är på tiden för en ny era och det är på tiden att kompensera för det klimat vi använder. Vi vill ta ansvar och ligga i framkant. Vi är nu det första företaget i världen som CO2-kompenserar fordonsbelysning.

Image

VI PLANTERAR TRÄD FÖR EN GRÖNARE PLANET

Vi börjar med Dark Knight Nuuk. För varje Dark Knight Nuuk vi säljer kompenserar vi för CO2 genom att plantera ett träd motsvarande 50 kg CO2. För en grönare planet. För en friskare planet.