Hero image

Den perfekta laguppställningen. Det här är Dark Knight varningsljusserie. En helt ny typ av blixtljusserie. Slim, mörk och stilren design. Laddad med extrem kraft. För dig som både vill se och bli sedd på vägarna och uppmärksamma din omgivning.

Serien innehåller fem modeller. 3, 4 eller 6 LEDs i orange med 21 blixtmönster. Kommer i en klar eller mörktonad lins och levererar ett kraftfullt varningsljus som kan synkronisera upp till 12 enheter från serien. Redo att ge dig god synlighet och öka din synlighet för andra.

Image

Slim mörk design

En helt ny typ av blixtljus med en slim, mörk och stilren design. Designad till perfektion för att ta ditt fordon till nya nivåer från alla vinklar. Pricken över i:et som kompletterar ditt fordon på ett sätt som är du, både dag och natt.

Sömlöst montage

Det sömlösa montaget med en ”click-on” ram ger fordonet en slim, mörk look med dolda skruvar. Lätt att fästa efter montering. Redo att förhindra stenskott och korrosion. Du kan också måla ramen i önskad färg för att den ska passa din stil och ditt fordon.

 

Image

Fullt E-godkänd enligt ECE R65 klass 1 och klass 2

När du använder blixtljusserien garanterar vi synlighet, säkerhet och långvarig produkthållbarhet. Blixtljusen är fullt E-godkända enligt ECE R65 klass 1 och klass 2 och ger högsta nivå av tillförlitlighet.

Läs mer här.