Hero image

Strands Lighting Division har alltid utvecklat belysning för arbetsfordon och är Europas snabbast växande varumärke inom fordonsbelysning. Nu presenteras Cruise Light – en helt ny typ av varningsljusserie på marknaden.

Cruise Light är varningsljusserien där du har total kontroll och blir sedd i ett helt nytt ljus med Cruise Lights orangea glow. Serien består av 8 blixtljusramper i storlekar från 30 cm till 180 cm och roterande varningsljus i 11 olika modeller med tre monteringsalternativ – stångmontage, planmontage och magnet/cigg plugg. Välj mellan mörk, orange eller klar lins.

Serien är av slimmad design, skapad för att passa alla typer av kommersiella fordon och garanterar både synlighet och säkerhet. Du får upp till 13 olika varningsljusmönster beroende på produkt där Cruise Lights orangea glow är ett av mönstren. Hela serien är fullt E-godkänd och blixtljusramperna är E-godkända enligt ECE R65 klass 1 och klass 2.

Oavsett vilket fordon du kör eller vilken arbetssituation du står inför, kommer Strands Lighting Divisions unika 3-åriga funktionsgaranti att göra ditt arbete säkrare. Välj rätt varningsljus för ditt ändamål och bli ett med Cruise Lights orangea glow. Redo att förändra marknaden med unika funktioner.

CRUISE LIGHT ROOF BARS

BLIXTLJUSRAMPER

Image
ETT ORANGE GLOW

Välkommen fram. Det här är Cruise Light, en varningsljusserie i framkant. Serien där du har total kontroll och blir ett med Cruise Lights orangea glow. Cruise Light har alla funktioner du behöver och ett enastående positionsljus. Seriens blixtljusramper kommer i 8 olika längder från 30 cm till 180 cm. Med Cruise Lights egenskaper ökar du din synlighet i trafiken och får en tilltalande stylingeffekt med 13 olika varningsljusmönster – där Cruise Lights orangea glow är ett av dem. Bli ett med din passion och följ Cruise Lights glow i trafiken, reflekterandes över husväggarna genom städerna, längs gatorna eller ut på de mörka motorvägarna.

Image
SUPERSLIMMAD DESIGN

Med Cruise Light kommer du att bli sedd i ett helt nytt ljus. Serien kommer i en slimmad design med en höjd på bara 36 mm och en bredd på 120 mm, skapad för att passa alla typer av kommersiella fordon. Hela serien är E-godkänd enligt ECE R65 klass 1 och klass 2 och kan användas tillsammans eller separat på kommersiella fordon som bärgningsbilar eller på maskiner inom lantbruk och i arbetssituationer som vägarbeten eller vid transportering av gods. Oavsett vilket fordon du kör eller vilken arbetssituation du står inför kan du alltid arbeta säkert med Strands Lighting Divisions unika 3-åriga funktionsgaranti.

CRUISE LIGHT BEACONS

ROTERANDE VARNINGSLJUS

Image
ETT ORANGE GLOW

Med Cruise Light kommer du bli sedd i ett helt nytt ljus. Serien innehåller roterande varningsljus i 11 olika modeller med upp till 12 varningsljusmönster där Cruise Light är ett av dem. Med uppgift att uppmärksamma omgivningen om din närvaro. Bli ett med din passion och följ Cruise Lights orangea glow i trafiken, reflekterandes över husväggarna genom städerna, längs gatorna och ut på de mörka motorvägarna.

Varningsljusen kommer i mörk, orange eller klar lins och ger en tilltalande stylingeffekt på ditt fordon. Serien är fullt E-godkänd och har en slimmad design, skapad för att passa alla typer av kommersiella fordon.

Image
FLERA OLIKA MODELLER

Varningsljusen är lätta att montera och passar den europeiska marknadens ”standardiserade” hålbild. Beroende på modell har du tre olika monteringsalternativ – planmontage, stångmontage och magnet/ciggplugg. Kan användas tillsammans eller separat på alla typer av kommersiella fordon i olika arbetssituationer som vägbyggen, transport av gods eller på platsen vid trafikolyckor.

Oavsett vilket fordon du kör eller vilken arbetssituation du står inför, kommer Strands Lighting Divisions unika 3-åriga funktionsgaranti att göra ditt arbete säkrare. Välj rätt varningsljus för ditt ändamål och bli ett med Cruise Lights orangea glow. Redo att förändra marknaden med unika funktioner.